Årets pressrum igen!

Nu har jag för andra året i rad det bästa pressrummet enligt Mynewsdesks kundtävling Årets Pressrum! Och det här året med en väldigt smickrande motivering:

Med ett aktivt kommunikationsarbete, både gällande frekventa uppdateringar och nyttjande av pressrummets många funktioner har denna kommun blivit en förebild för offentliga verksamheters digitala kommunikation.

Jag har för första gången fått citera mig själv och har nu en ännu större respekt för kollegorna som skriver sina citat, eller än mer ställer sig inför en kamera och berättar om sina tankar. Det var inte det lättaste att slänga ihop några meningar när man helst bara vill skrika ”YEEEEEESSS!!!” och göra Kenneth Anderssons målgest från VM- 94. (Vilket var ungefär det jag gjorde på prisutdelningen.) Så här blev citatet, när jag hade redigerat bort bröl och segerdanser:

Vi är väldigt glada över att ha vunnit priset för andra året i rad, det är ett kvitto på att det lönar sig att arbeta långsiktigt och strategiskt. Det är riktigt kul att vi kan vara en förebild för andra kommuner och organisationer inom offentlig sektor, säger Järfälla kommuns pressekreterare Vian Tahir.

Här kan du läsa nyheten i vårt pressrum.

Mynewsdesk har dessutom en Hall of Fame där vi är med från start och förhoppningsvis många fler år framöver.